محل تبلیغات شما

در این مقاله به بررسی نحوه محاسبه شارژ آپارتمان می پردازیم . 




زندگی در آپارتمان ها امروزه دیگر بخشی از زندگی شهری شده است و افراد به ناچار باید قواعد این سبک از زندگی را آموخته و آن را رعایت کنند . آپارتمان هایی که در آن مالکین و ساکنین متعددی زندگی می کنند اغلب به سختی درباره موضوعاتی مثل شارژ ساختمان ، عدم تغییر ظاهر در ساختمان و نگهداری حیوان در آپارتمان با یکدیگر هماهنگ و هم نظر می شوند . از این رو قانون گذار ، قانونی تحت عنوان قانون تملک آپارتمان ها تنظیم کرد و در آن به موضوعات مربوط به آپارتمان نشینی و از همه مهمتر نحوه پرداخت هزینه های مشترک یا همان شارژ ساختمان پرداخت . نحوه تعیین شارژ ساختمان یکی از بحث برانگیزترین موضوعات در بین مالکین و ساکنین آپارتمان هاست . از این رو ما در این مقاله به بررسی نحوه محاسبه شارژ ساختمان از جمله محاسبه هزینه های نسبی و محاسبه هزینه های ثابت می پردازیم .


نحوه محاسبه شارژ آپارتمان

شارژ ساختمان ، همان هزینه های مشترکی است که هر کدام از مالکان باید بابت بخش مشاعات آپارتمان مثل راهروها ، نظافت ساختمان ؛ حقوق سرایدار و تعمیرات پرداخت کنند . همه مالکین و ساکنین ساختمان باید در پرداخت این هزینه های مشارکت کنند و در صورت عدم پرداخت شارژ می توان پیگیری های حقوقی لازم از طرف هیات مدیره و مدیر ساختمان صورت بگیرد . از این رو در صورتی که قراردادی بین مالکین منعقد شود و درباره نحوه محاسبه شارژ ساختمان توافق شود ، بر اساس قرارداد عمل خواهد شد در غیر این صورت میزان شارژ ساختمان مطابق مقررات قانون تملک آپارتمان ها تعیین خواهد شد . شارژ ساختمان شامل دو دسته از هزینه های مشترک است : هزینه های ثابت در ساختمان و هزینه های نسبی .



محاسبه هزینه های نسبی

هزینه های نسبی بخشی از هزینه های مشترک ساختمان هستند که به نسبت مساحت زیربنای هر کدام از مالکان تعیین می شوند مثل ایزوگام ساختمان . این هزینه ها را مدیر بر اساس سطح زیربنای هر واحد تعیین می کند و بین مالکان تقسیم می کند . علاوه بر این مدیر موظف ساختمان را در مقابل آتش سوزی بیمه کند که این هزینه نیز بر اساس مساحت زیربنا تعیین می شود و به مالکین تعلق می گیرد . بنابراین در جهت نحوه محاسبه شارژ آپارتمان باید دانست که هزینه نسبی بر اساس مساحت زیربنای هر واحد تعیین می شود .


محاسبه هزینه های ثابت

هزینه های ثابت ، هزینه هایی هستند که ثابتند و به متراژ واحد ها ربطی ندارند . هزینه های مثل حقوق سرایدار یا هزینه باغبانی و تعمیرات آسانسور معمولا ثابتند و بین همه مالکان به طور مساوی تقسیم می شوند . علاوه بر این هزینه هایی که به عنوان اندوخته نزد مدیر نگهداری می شود تا در مواقع ضرورت از آنها استفاده کند نیز ، هزینه مشترک است . بنابراین در محاسبه شارژ آپارتمان ، هزینه های ثابت و نسبی به طور جداگانه محاسبه و در بین مالکین تقسیم می شود و در صورتی که هر کدام از مالکان از پرداخت آن امتناع کند می توان از طریق قانونی عدم پرداخت شارژ ساختمان را پیگیری کرد . 


برای مطالعه درباره شارژ آپارتمان خالی کلیک کنید . 


برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه محاسبه شارژ آپارتمان در کانال تلگرام موضوعات حقوقی مراجعه شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه محاسبه شارژ آپارتمان پاسخ دهند . 

منبع : نحوه محاسبه شارژ آپارتمان

هشدار بانک مرکزی در مورد چک های ثبت نشده در سامانه صیاد

ثبت نام انتخابات شوراهای روستا و عشایر از 16 فروردین

آغاز سفارش گیری فروش نماد های سهام عدالت

هزینه ,شارژ ,های ,ساختمان ,آپارتمان ,محاسبه ,هزینه های ,محاسبه شارژ ,شارژ ساختمان ,نحوه محاسبه ,شارژ آپارتمان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فانوس وکتور دریا کامپیوتر گلبن یاس بهترین دیدار دانستنی ها رنگین کمان رودخانه ماه andym مینو رایانه ویستا سازه