در آستانه عید سال نو هستیم و از گزارشها و اخبار رسانهها بوی نوروز به مشام میرسد جام جم آنلاین نیز گزارشی درباره پیشینه شیرینیهای ایرانی منتشر کرده است.
به گزارش ایسنا، جام جم آنلاین نوشت: اینکه چه کسی، کجا و چه سالی آستین بالا زد و با چه انگیزهای آرد و روغن و شکر را مخلوط کرد و از خمیر نرم به دست آمده، گلولههایی کوچکتر و بزرگتر از گردو جدا کرد و با فشار دست به آن فرم داد و بعد هم آنها را به دست تنورهای داغ سپرد، مشخص نیست؛ اما او یا آنها در زمانی نامعلوم کاری کردهاند که امروز میلیاردها انسان، شیرینی فکر خلاقشان را زیر دندان احساس میکنند.
درباره این سایت